Beeline Moto - Motorfiets Navigatie

Vanaf € 150,00 Normale prijs € 179,00
Nog %1 beschikbaar
SKU
BLD2.0
Levertijd: Vernieuwen

Black Friday Sale

Beeline Motorfiets Navigatie

revolutionair minimalistisch navigatiesysteem voor motorrijders

Geen kaart meer, geen 3D beeld op een groot scherm, maar alleen nog maar een pijltje.

Routes maak je in de iOS of Android-app, waarin je ook GPX-bestanden kunt importeren om routes van anderen te rijden. Op dezelfde manier kun je je eigen route formaat delen. Als de navigatie eenmaal is ingesteld, is er geen dataverbinding meer nodig nodig, tenzij je een heel eind uit de koers raakt. De app maakt gebruik van een volledige wereldkaart die geen verdere kaartaankopen vereist om overal ter wereld te kunnen werken.

De Beeline Moto is IP67-geclassificeerd, waterdicht en schokbestendig. Het wordt geleverd met een verschillende bevestigingen waardoor het  op elke motor of scooter zou moeten passen.
De Moto werkt 30 uur na één keer opladen. Het opladen duurt een uur. Stand-by tijd is maanden. Om de 30-uurs batterij op te laden, kun je het toestel eenvoudig verwijderen.

Beelines zijn voorzien van een backlight. Ideaal om ook 's-avonds de weg te kunnen vinden. In de app is eenvoudig in te stellen wanneer de Beeline overschakelt naar nachtstand en bij onverwachte duisternis kan het ook direct op de navigatie in en uitgeschakelt worden.

Zoek je een avontuurlijker alternatief voor een Garmin of TomTom? Dan is de Beeline Motorfiets navigatie wat je zoekt!

Leveromvang:

  • 1 BEELINE Moto-navigatieapparaat
  • 1 Navigatiesteun "Sticky Pad"
  • 1 navigatiesteun "Universele strap bevestiging"
  • 1 USB-oplaadkabel
  • Levenslange app- en firmware-updates
 
 
© 2008-2022 MotorCorner.nl