Retourneren en omruilen

Binnen Nederland retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen.
Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, de bestelling kan tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden geannuleerd worden.
Via onze retour pagina kunt u zelf een pakketlabel aanmaken om uw pakket mee terug te sturen naar ons.

Omdat wij je zo goed mogelijk van dienst willen zijn vragen wij je om het retourformulier zo goed mogelijk in te vullen.
Indien er gebruik wordt gemaakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan MotorCorner.nl geretourneerd moeten worden.
Mocht het product of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Klik hier om het retourformulier te downloaden

Klik hier om een Retourlabel aanmaken

Regels omtrent retourneren België

Nadat je de bestelling ontvangen hebt, heb je 14 dagen bedenktijd waarin je mag bepalen of je het product wilt houden, ruilen of retour stuurt. Belangrijk hierbij is dat je het product compleet houdt, niet gebruikt en niet verder uitpakt dan nodig om te bepalen of het product aan je wensen voldoet.

Bewaar het verpakkingsmateriaal en de prijs(labels) om het product in nieuwstaat te kunnen retourneren. Gebruik de verzenddoos waarmee je de bestelling hebt ontvangen om het product in terug te sturen. Zorg ervoor dat je de productverpakking niet beplakt met een label of dichtplakt met tape.

Uitzonderingen

In ons retourbeleid hebben we een aantal uitzonderingen als het gaat om retoursturen van je bestelling. Zo kan gehoorbescherming uit hygiëne oogpunt niet worden geretourneerd. Ditzelfde geldt voor communicatiesystemen en navigatiesystemen. Deze zijn niet te retourneren wanneer de verpakking is geopend.Verdere uitzonderingen zijn alle maatwerk artikelen die speciaal op maat voor de consument gemaakt zijn, in het geval van gepersonaliseerde producten of in het geval van verbruiksproducten, producten met bevestigingsmiddelen ( lijmen, oplosmiddelen) zoals bijvoorbeeld;

  • 25 / 35Kw kit's met TÜV certificaat op framenummer
  • Schokdempers en streetbox sets specifiek voor uw motor samengesteld
  • Zadels
  • Pinlock lens
  • Stickersets, kitgraphik sets specifiek voor uw motor besteld
  • Accu's specifiek voor uw motor besteld

Terugbetaling

Doorgaans duurt het 2 – 5 werkdagen om jouw retourzending die je hebt ingeleverd op het Retourpunt in handen te krijgen. Als we je retourzending hebben ontvangen wordt deze veelal dezelfde dag nog verwerkt. We doen dan ook ons best om binnen enkele dagen je aankoopbedrag terug te storten. In het uiterste geval duurt het tot 10 werkdagen om de terugbetaling te doen.

Wanneer je de bestelling volledig retourneert ontvang je van ons het aankoopbedrag terug. Houd je een gedeelte van de bestelling en kom je daarmee onder de € 99,- euro dan houden we de verzendkosten á €7,95 in op het over te maken bedrag.

© 2008-2023 MotorCorner.nl